WISHLIST | oktober

Categories Wishlist

WISHLIST | oktober 2016 // Precies Lies

Heeeeeey! Na een langer dan verwachte zomerstop ben ik terug. Heb je me gemist? Ik het bloggen allezins wel. De winter is momenteel in zicht. Hoewel ik eerder een zomer persoon ben, kijk ik er stiekem toch wel wat naar uit. De dikke truien, knusse avonden op de zetel met een glaasje wijn. Het is een donkere wishlist geworden, maar de laatste tijd aas ik op basic items en wat kan je nu misdoen met zwart, grijs en wit? Misschien weet je het nog niet, maar sinds vorige maandag woon ik samen met mijn vriend. We delen een studiootje, en het is zoooo leuk. Er zal hierover wel eens een artikel verschijnen maar voor kleine interieur sneak peeks moet je op mijn instagram zijn.

 

1. vila mantel – 2. topshop kousen – 3. river island trui

4. ace & tate bril – 5. zara slip dress – 6. guts & gusto rugzak 

Ik ben Lies, een 22 jarige student in Gent, internet padvinder, wereldreiziger in wording, koffiedrinkende kattenvriend, vergeetachtige perfectionist, wannabe prinses en liefhebber van alles wat mode uitschreeuwt.

One thought on “WISHLIST | oktober

  1. Oh die bril!! Ik wil ook nog een lichter exemplaar maar weet niet goed of ik ermee wegkom. Die unicorn sokken zijn awesome trouwens :) Leuk dat je terug post!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *