WIN: Make-up kwasten

Categories Win
Naar aanleiding van 600 volgers op Instagram, doe ik een winactie, JOEPIE! Wat kan je winnen? Een leuke kwastenset in een mooi opbergzakje. Binnenin is er zelfs een flapje om gebruikte borstels de binnenkant van het opbergzakje niet vuil te laten maken. Lees verder om te zien wat je juist moet doen om kans te maken.

 

Volg volgende stappen om deel te nemen:
1. Volg Precies Lies op Bloglovin en bewaar deze post.
2. Volg @precieslies op Instagram.
3. Laat hieronder een reactie achter om te melden dat je meedoet.

Dit mag je doen voor extra kansen:
– Tweet “Ik maak kans op een kwastenset dankzij @precieslies. Doe ook mee op www.precieslies.weebly.com!”
– Repost mijn foto op Instagram met de hastag #winactieprecieslies.

Laat ook in de reacties achter dat je iets extra’s gedaan hebt, zodat ik dit zeker niet over het hoofd zie!
Meedoen kan t.e.m. 30 december.
Veel succes!

(Enkel geldig voor België en Nederland)

 
♡ Lies
 
Ik ben Lies, een 22 jarige student in Gent, internet padvinder, wereldreiziger in wording, koffiedrinkende kattenvriend, vergeetachtige perfectionist, wannabe prinses en liefhebber van alles wat mode uitschreeuwt.

5 thoughts on “WIN: Make-up kwasten

  1. Hoi Lies, gefeliciteerd met je (inmiddels) 636 volgers op Instagram! Terecht! Je hebt echt een leuke blog & feed! Leuk dat je naar NYC gaat! Ik ben er inmiddels 3x geweest en de stad is zó fantastisch! Ben super jaloers! Een leuke tip voor een cocktailnight of etentje: Restaurant TAO http://taorestaurant.com/mobile/ Ik heb daar de verjaardag van een vriendin gevierd en het was echt te gek! The boathouse in Central Park is heel leuk om te lunchen. En ga fietsen huren, super leuk om op die manier veel van de stad te zien! Veel plezier, het is bijna zo ver! En leuke giveaway. Ik doe graag mee! X Andrea

  2. Jaaaa ik doe mee! :D leuke blog, leuke instagram (wel wat afleidend tijdens de blok, maar dat neem ik er graag bij!) en leuke kwasten ;) veel succes nog!
    Groetjes Leonie xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *