Instagram Tag 2015

Categories Uncategorized

Foto

Onlangs werd ik genomineerd door Katrijn van Kleine Gelukjes om nog eens een kijkje te nemen in 2015, deze keer via mijn Instagram. Hierbij haal ik enkele leuke foto’s uit 2015 terug boven. Als je een fervente Instagrammer bent, heb je hier waarschijnlijk wel al eens van gehoord. Kijk snel even mee naar mijn terugblik!

#1 Mijn laatste foto uit 2015
Dat zal op het randje deze geweest zijn! Mijn voor Kerst gekregen Instax Mini van mijn vriend samen met een t-shirt die ik gekocht had om te dragen op zijn verjaardag. De erop gedrukte tekst klopt helemaal, en al zeker na het krijgen van zo’n topcadeau die toch al een tijdje op mijn wenslijstje stond. Nogmaals bedankt, Sander!
#2 Mijn eerste foto van 2015
Het jaar begon net zoals het eindigde, met een Kerstcadeau. Ik had net pantoffels gekregen voor Kerstmis van mijn zus, al vind ik het best rare diertjes. Ik gok bevers haha! Ze zijn allesinds lekker warm, en dat is het belangrijkste! Toen zat ik net als nu in de blok, al is hij nu bijna gedaaaaaaaan!

Dankzij @dilemma_x heb ik altijd warme voeten ????#somszijnzussendantochhandig

Een foto die is geplaatst door LIES VAN DAMME (@precieslies) op

#3 De leukste foto waar ik zelf op te zien ben
Persoonlijk vind ik deze foto tot nu toe een van de leukste van mezelf. Al is er niet te veel van mij te zien, toch spreekt hij mij aan. (Of is het misschien net daarmee?) Het is eens een andere foto dan een simpele #ootd. 

HERFST???? #autumn #autumnleaves #zara #zaradaily #hat #leatherjacket #ootd #precieslies #blogged #linkinbio #belgianblogger #motorolax

Een foto die is geplaatst door LIES VAN DAMME (@precieslies) op

#4 Een foto waar ik heimwee van krijg
Deze foto werd getrokken toen mijn vrienden en ik net toekwamen in Barcelona na het fijne maar oh zo vermoeiende Route Du Soleil liftavontuur! Casa Battlò lag op de weg naar ons jeugdhotel, en ondanks het de zoveelste keer was dat ik dit speciale gebouw bezichtigde, het blijft heel erg mooi! Wat hou ik van Barcelona! 

Casa Battlò with mah boys ????#freddy #mathinietvergeten #bcn #rds #gaudi #elletshirtcontest #liesopreis

Een foto die is geplaatst door LIES VAN DAMME (@precieslies) op

#5 De foto met de meeste likes
Met zijn bijna 700 likes is het deze foto! Ik had net een fotoshoot achter de rug en mijn bestelde (en megazachte) faux fur jasje binnengekregen, reden voor een foto toch? Hij is getrokken op het balkonnetje van mijn kot in Gent. 

It’s so fluffy I’m gonna die ???? #zaradaily #ootd #fakefurcoat #igers #belgianblogger #igers #zovijf #limitededition

Een foto die is geplaatst door LIES VAN DAMME (@precieslies) op

#6 De lekkerste foto
Dat moet dan zeker wel deze zijn! Hoera voor ijsjes en zeker voor vers fruit! 
#7 Mijn leukste dierenfoto
Dit jaar heb ik verbazingwekkend genoeg geen foto online geplaatst van mijn favoriete beestje in de hele wereld, mijn kat Obelix. Wat nog verbazingwekkender is, is dat er amper dierenfoto’s in het algemeen online staan. En dat voor een dierenliefhebber als ik! In november bezocht ik samen met mijn vriend en zijn familie naar Pairi Daiza en daar heb ik een giraf eten kunnen geven en zelfs geaaid! Bucketlist, check.

 

#8 Mijn meest gebruikte app om foto’s te bewerken
Eigenlijk gebruik ik er steeds twee. Als eerste werk ik de belichting en het contrast wat bij in Snapseed, om er daarna via VSCO cam een effectje aan toe te voegen. Momenteel gebruik ik graag de filters HB1 en A5.

 

#9 De hashtags die ik het vaakst gebruik
Onder elke foto zet ik standaard de hashtag #belgianblogger. Daarnaast vind ik het fijn wat met hashtags te spelen. Zo zal je af en toe een compleet nutteloze hashtag kunnen opmerken, maar net dat vind ik wel fijn.

 

#10 Mijn favoriete Instagram-accounts
Stiekem ben ik fan van zo goed als iedereen wiens Insta ik volg. Maar als ik echt moet kiezen ga ik voor Paulien van @pielaunio, omdat zij mijn all-time favoriete blogger is en ik er altijd terecht kan om leuke inspiratie te vinden. Ook het account @Awkward_Bloggers omdat het altijd leuk is te merken dat je niet alleen bent die rare dingen doet/tegenkomt als blogger gecombineerd met een grappige caption.
Ik nomineer hierbij Julie van Jules Little Talks, Lynn van L’Amour Innocent en Felia van Time And Glam om op hun beurt een duikje te nemen in hun Instagramverleden. Veel plezier, girls!
Instagram Tag door culturalize.nl

 

♡ Lies

 

 
Ik ben Lies, een 22 jarige student in Gent, internet padvinder, wereldreiziger in wording, koffiedrinkende kattenvriend, vergeetachtige perfectionist, wannabe prinses en liefhebber van alles wat mode uitschreeuwt.

2 thoughts on “Instagram Tag 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *