Wat nu? // Precies Lies

De examens zitten er al enkele dagen op voor mij. Binnen anderhalve week komen de punten online en zal ik weten hoe ik het gedaan heb. Dat is toch wel altijd een zenuwslopend moment. Hopelijk valt het wat mee. Na even te bekomen van een toch wel drukke periode, heb ik nagedacht wat er me te doen staat het komende semester. Qua school wordt het rustig. Slechts 2 vakken en een bachelorproef staan me te wachten. Tijd genoeg dus om hiernaast mijn energie in leuke projecten te steken. Maar welke?

Fotografie

Al jaren ben ik geïnteresseerd in fotografie. Maar naast camera’s kopen en wat filmpjes bekijken, ben ik nooit verder geraakt. Ik ken wat termen, maar ook daar blijft het bij. Vorig jaar kocht ik een goede camera om me te verdiepen in fotografie, en nu zal ik er ook eindelijk de tijd voor hebben. Na de hele buurt te hebben afgezocht naar cursussen die bij me passen en aanleren wat ik graag wil kunnen, ben ik tot het besluit gekomen om aan zelfstudie te doen. Met behulp van wat boeken en internet, zal ik ook wel aan mijn trekken komen. Uiteraard zal ik hierdoor niet beoordeeld kunnen worden op mijn foto’s, maar met mijn perfectionistische ingesteldheid, zal ikzelf ongetwijfeld wel de strengste criticus zijn.

Piercing

Ook dit vind ik al jaren leuk, een oorpiercing. Een helix. Een vriendin en ik besloten enkele maanden geleden ervoor te gaan, maar het wordt steeds uitgesteld. Hieruit kan worden opgemaakt dat we diep vanbinnen twee schijtluizen zijn. Maar we willen het, en ooit komt het er eens van en liefst zo snel mogelijk!

Kleren opruimen en verkopen

Mijn kleerkast puilt behoorlijk uit met kleding die ik al tijden niet meer gedragen heb. Het wordt eens tijd dat deze verkocht worden in plaats van stof staan te vergaren.

Youtube

Sinds kort denk ik eraan om misschien een youtube channel op te starten. Dan kan ik bij bepaalde posts een video plaatsen als toegevoegde waarde. Het lijkt me heel leuk, maar geen idee of het iets voor mij is.

 

Wat zijn jouw plannen voor de komende maanden?

Ik ben Lies, een 22 jarige student in Gent, internet padvinder, wereldreiziger in wording, koffiedrinkende kattenvriend, vergeetachtige perfectionist, wannabe prinses en liefhebber van alles wat mode uitschreeuwt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *