Mijn Tinderprins op het witte paard

Categories 't Leven
Naar aanleiding van ons 1 jaartje samen zijn, post ik graag eens het verhaal hoe mijn vriend en ik zijn samengebracht. Je kan het al lezen in de titel, via Tinder. Het is geen geheim meer dat steeds vaker mensen hun partner via het internet vinden, daar hoor ik dus ook bij. Al vond ik het een tijdje best beschamend steeds “Via Tinder..” te moeten antwoorden op de vraag hoe we elkaar leren kennen hebben. Daar trek ik me nu niets meer van aan, want ondertussen loop ik rond met de leukste jongen aan mijn zij. 

Na ooit eens Tinder te hebben gedownload en de volle drie dagen gebruikt te hebben, ging ik Tinderloos door het leven. Ik had geen nood om mensen juist op basis van hun uiterlijk en foto’s te beoordelen. En al helemaal niet aan een betekenisloze flirt. Het hele Tindergedoe was niet aan mij besteed. Als vrienden hun gsm bovenhaalden en begonnen te tinderen (bestaat dit woord?), keek ik wel met plezier mee. Daar leek het voor mij om te bestaan, om plezier te maken onder vrienden. 

Een vriend drong er na een tijdje wat op aan om nogmaals Tinder te installeren. Ehm ja oké dan, veel heb je er niet mee te verliezen. Na twee dagen links en rechts te swipen had ik het er weer mee gehad. Toevallig passeerde op dag 3 mijn toen nog onbekende vriend. Heel erg cliché, maar hoewel ik mensen die me aanspraken met ‘Hallo Liesje’ niet leuk vond, mocht dat bij hem wel baten. Diezelfde avond praatten we tot s’avonds laat.

Drie dagen later ontmoetten we elkaar voor de eerste maal. Dit was op mijn kot, we speelden spelletjes en keken wat naar series. Wat voor jou misschien niet meteen als de perfecte eerste date geldt, was dit voor ons wel het geval. Hij kwam de trap op en met de eerste blik wisten we beiden “Jup, dit zit goed”. En de rest is geschiedenis. Op naar nog vele jaren!

Gisteren vierden we ons jaartje reeds in Walibi. Deze ochtend gaan we lekker ontbijten met cava en much more, en vanavond nog eens goed dineren. Heerlijk.
 

 

♡ Lies

 

 

Ik ben Lies, een 22 jarige student in Gent, internet padvinder, wereldreiziger in wording, koffiedrinkende kattenvriend, vergeetachtige perfectionist, wannabe prinses en liefhebber van alles wat mode uitschreeuwt.

2 thoughts on “Mijn Tinderprins op het witte paard

  1. Oh, super tof! Ik heb mijn huidige vriend ook op Tinder gevonden en ik durf ook echt met trotsmeedelen dat dit via Tinder is verlopen :) niets om je voor te schamen dus, dit is nu eenmaal 2016 ;)
    X, Eline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *