Shoplog | Solden

Categories Shoplog
Mijn eerste portie soldenshoppen zit erop. Met dat deze periode midden in de examens valt, is het niet altijd vanzelfsprekend eens een koopje op de kop te slaan. Ik spreek hier dan niet over online shoppen. Na mijn examenmarathon van vorige week (lees: 3 examens op 3 opeenvolgende dagen, wat een hel), had ik een plaatsje vrijgehouden om eens een namiddag met mijn vriend te gaan winkelen. Kijk je mee naar mijn aanwinsten?

 

De plakkers op sneakers zijn weer terug van weggeweest, en ik kan dat alleen maar toejuichen! Deze sneakers moest en zou ik dan dus ook hebben. Uiteindelijk heb ik een maatje groter moeten kopen, maar met zooltjes in is er geen enkel probleem. Het gestreepte t-shirt met tekeningen kon ik absoluut niet laten liggen. Het was de laatste in de winkel en enkele maten te groot, maar dat heeft zijn charme. Hij ging dus mee naar huis. Het shirtje met olifantenmouwtjes vind ik ook een aanrader. Heel basic item, maar toch heel erg chique. Deze komen alle drie uit de Zara! In Primark vond ik ballerina’s met veters, één van de must-haves van afgelopen zomer. Vanaf de temperaturen weer de hoogte inschieten, kan ik ze uit mijn kast halen. Dat zal nog eventjes duren, maar ze staan in elk geval toch al klaar. Als laatste stapten we snel even Mango binnen, en daar vond ik een leuke trainingsbroek, perfect voor uren in de bib te verslijten. Je weet wel, trainingsbroeken dienen voor net het omgekeerde waarvoor ze gemaakt zijn. Ook het t-shirtje met een leuk opschrift vond ik daar. 

 

 
♡ Lies
 
Ik ben Lies, een 22 jarige student in Gent, internet padvinder, wereldreiziger in wording, koffiedrinkende kattenvriend, vergeetachtige perfectionist, wannabe prinses en liefhebber van alles wat mode uitschreeuwt.

3 thoughts on “Shoplog | Solden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *