Shoplog | Dagje shoppen met de zus

Categories Shoplog
Mijn zus heeft een maand vrij van school en na enkele dagen thuis verveelde ze zich al. Daarom stelde ze voor om nog eens samen te gaan shoppen in Gent, dus dat deden we dan maar. Ik heb nog enkele leuke soldenkoopjes kunnen inslaan alsook een lekkere pannekoek gegeten en een valentijnscadeautje gevonden voor mijn vriend die ondertussen braaf in de les zat. 

Foto

 
We begonnen onze tocht in Primark. Daar vond ik een gestreept t-shirt met lace up. Van bovenstukken heb ik nooit een te grote voorraad dus elke leuke t-shirt mag mee naar huis, zoals deze dus. Op Instagram kwam ik onlangs een roze pyjama tegen, ik was op slag verkocht. De vorige keer kwam ik jammer genoeg zonder terug, maar deze maal lag hij er! Ik verwacht lange pyjamadagen in de toekomst. In Zara kocht ik me een boyfriend jeans, eindelijk! Na lang zoeken toch eens een voor mij geschikt model gevonden. Je zal deze later wel een kunnen bewonderen in een outfitpost. Naast deze broek, kocht ik ook een skinny jeans met een veel te groot gat op de knie, maar voor slechts acht euro vond ik hem wel de moeite! Tenslotte neusden we wat rond in Bershka, mijn oog viel er op een donkergrijze bodycon dress. Het stond wel erg chique, en het accentueert heel mooi m’n vormen. Ik ben tevreden met mijn buit! 
 

 

♡ Lies

 

 
Ik ben Lies, een 22 jarige student in Gent, internet padvinder, wereldreiziger in wording, koffiedrinkende kattenvriend, vergeetachtige perfectionist, wannabe prinses en liefhebber van alles wat mode uitschreeuwt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *