CITY MARBLE

Categories Samenwerking

City Marble // Precies Lies

Case Company lanceert een nieuw concept: City Marble. Hierbij kan je aan de hand van een plattegrond, net zoals bij Google Maps, een patroon creëren en laten printen op een hoesje. Op Instragram heb je er waarschijnlijk wel al enkele zien langskomen, net als mijn gepersonaliseerd hoesje. Ik maakte de keuze voor Gent. Gent maakt namelijk een groot deel uit van mijn huidig leven als student.

Het principe is heel simpel. Als eerste kies je het merk van jouw smartphone, dan het model en als laatste kan je je helemaal uitleven met personalisaties. Je kan om het even welke locatie kiezen. Er zijn zes verschillende soorten filters om je favoriete plaats te stijlen: Art Deco, Midnight, Crimson, Classic, Violet en Mondrian. Daarnaast kun je de plattegrond zowel in 2D als 3D als ergens tussenin samenstellen. Ook emoji’s kunnen worden toegevoegd om het geheel nog unieker te maken. Maak hier zelf een ontwerp!

City Marble // Precies Lies

Voor mijn hoesje koos ik de filter Midnight uit, zette ik de slider ergens tussen 2D en 3D in en plaatste ik simpelweg een Instagram-hartje op de plaats waar mijn vriend en ik samenwonen. En voila, dit ontwerp zal je geen twee keer aantreffen. Het vertelt namelijk een verhaal uit mijn leven.

Ik ben Lies, een 22 jarige student in Gent, internet padvinder, wereldreiziger in wording, koffiedrinkende kattenvriend, vergeetachtige perfectionist, wannabe prinses en liefhebber van alles wat mode uitschreeuwt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *