Parijs Planner

Categories Reizen

De Parijs Planner // Precies Lies

Nu de examens achter de rug zijn kan ik me weer bezig houden met de belangrijke dingen in het leven, kuch. Op de citytrip Parijs voor begin augustus mag al eens dieper worden ingegaan. Het is alweer enkele jaren geleden dat ik deze metropool nog eens een bezoekje bracht en ondertussen zijn er ongetwijfeld veel leuke bezienswaardigheden toegevoegd.

Ik heb het uiteraard niet over de grote trekpleisters, want die kent iedereen, maar eerder over de kleine, gezellige stekjes en activiteiten. Parijs heeft zoveel dingen te bieden en ik zou ook graag de minder bekende leren kennen! Vandaar, ben je onlang in Parijs geweest (of niet maar ken je er gewoon iets van) en heb je ergens enorm lekker gegeten, een charmant winkeltje of knus café tegengekomen en ga zo maar door, laat het me maar weten. Tips en tricks zijn altijd van harte welkom!
Ik ben Lies, een 22 jarige student in Gent, internet padvinder, wereldreiziger in wording, koffiedrinkende kattenvriend, vergeetachtige perfectionist, wannabe prinses en liefhebber van alles wat mode uitschreeuwt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *