NY | Niet te missen

Categories Reizen
Mijn reis naar New York komt steeds dichterbij, spannend! Mijn allereerste stappen over de grote oceaan. Ondanks mijn druk schema, zijn er momenten om ongebonden te beschikken over de vrije tijd. Ik heb al enkele leuke tips van jullie gekregen, maar hoe meer tips, hoe beter! Dus SHOOT!

Naast de basic toeristische uitstappen en wat economisch gerelateerde studiebezoeken (hallo workshop in Apple Store en Macy’s Department Store!) wil ik natuurlijk ook graag andere dingen bezichtigen. Wat ik zeker eens wil bezoeken qua winkels, is de winkel van NYX en Sephora. Ook de befaamde Victoria Secret Store staat op het lijstje. Eveneens wil ik zeker passeren aan de Cupcake ATM. Dat ziet er zo’n grappige ervaring uit. Ik kreeg enkele leuke tips voor ontbijt en cocktails, jammer genoeg kan ik hier niet op ingaan. Het dagelijkse ontbijt is in het hotel, en cocktails mag ik met mijn twintigjarige leeftijd daar nog niet drinken. Die Cosmopolitans zullen voor een volgende keer NY zijn! Heb jij nog leuke plekjes die de moeite waard zijn eens langs te gaan? Laat het me zeker weten! 

 
♡ Lies
 
Ik ben Lies, een 22 jarige student in Gent, internet padvinder, wereldreiziger in wording, koffiedrinkende kattenvriend, vergeetachtige perfectionist, wannabe prinses en liefhebber van alles wat mode uitschreeuwt.

5 thoughts on “NY | Niet te missen

  1. Waaah! NY! Ik ben zooo jaloers. Ik ben werkelijk nog niet verder dan
    Italië gekomen in mijn leven dus heb geen tips, maar ben wel heel erg benieuwd wat je er van vond.

  2. NYC is echt SUPER!!! Onder Grand central station (in de kelder zogezegd) zitten allemaal leuke “restaurantjes”. The Magnolia Bakery vond ik ook wel de moeite (je voelt je dan echt Carrie uit Sex and the city :) ). M&M-world aan Times Square is ook een bezoekje waard. Lekker eten kan je ook in Little Italy. Hmmm, ik heb precies alleen maar gegeten tijdens mijn verblijf daar :p Central Park is ook een must-see, net als alle andere toeristische plekken! Op 5th Avenue zit ook het W-café, daar hebben ze de beste cheesecake die ik ooit gegeten heb! Soho is een mooie wijk, waar heel wat leuke shops zijn! Je zal je zeker niet vervelen, NY valt nooit tegen! Een boottochtje met de Staten Island Ferry is trouwens ook heel erg leuk!! Veel plezier alvast!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *