Mijn tripje naar New York zit er jammer genoeg sinds eergisteren op. Ik kan al niet wachten om terug te keren! Wat een stad is me dat, elk hoekje bezorgt kippenvel. Het naar boven staren word je nooit beu, al geraakte ik het wel redelijk snel gewend dat ik me dagelijks tussen wolkenkrabbers bevond. Hier staan enkele leuke sfeerbeelden klaar. Kijk snel mee!

Foto

 
Uiteindelijk heb ik redelijk veel kunnen bezichtigen, maar alleszins niet genoeg voor mijn NY ‘lust’ te bevredigen. Een terugreis staat dus zeker op het programma. We hadden weinig vrije tijd naast de excursies, die vaak te kort waren om iets deftig te zien. Dat is jammer, maar ik kan wel zeggen dat ik New York heb kunnen bezoeken, en van veel een beetje heb gezien en dat ik leuke medestudenten heb ontmoet. Elke avond aten we in de regio van Times Square, en tegen mijn verwachtingen in was het telkens zeer lekker. Eenmaal na het eten hadden we telkens vrije tijd. Maar aangezien het dan al donker was, was dingen bezichtigen niet altijd vanzelfsprekend. Zo hadden we Central Park s’avonds bezocht, maar kwam de sfeer helemaal niet over naar mijn mening. Daarom shopten we vaak. De winkels waren er toch open tot 21u, op Times Square zelfs langer, hemels. Met kleren ben ik bewonderenswaardig niet mee naar huis gekomen, wel met make-up, een mok als aandenken en souveniertjes voor de familie die thuis bleef.
 

♡ Lies

Ik ben Lies, een 22 jarige student in Gent, internet padvinder, wereldreiziger in wording, koffiedrinkende kattenvriend, vergeetachtige perfectionist, wannabe prinses en liefhebber van alles wat mode uitschreeuwt.

2 thoughts on “New York

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *