Polette // Precies Lies

Even geleden kreeg ik plots een mailtje van Polette in mijn mailbox. Of ik een bril wou uitkiezen. Een zacht gilletje moest toen onderdrukt worden, eerlijk gezegd. Velen weten het waarschijnlijk niet maar mijn ogen zijn slecht (-3,25 en -4 om precies te zijn). Zonder iets in of voor mijn ogen ben ik een nutteloos mormel dat niets in de verte kan zien. Alles en iedereen zijn schimmen, wazig. Dus meestal draag ik lenzen, aangezien mijn brilglazen al lang niet meer sterk genoeg waren. Vandaar dat er al lang geen bril meer op mijn neus te spotten was. Maar dus ik mocht een model uitkiezen. Een moment dat uit de hemel kwam gevallen want ik heb laatste tijd vaak vermoeide ogen enzo. Maar wat een opdracht was me dat, Polette heeft namelijk een collectie van honderden designmodellen. Na heel lang twijfelen koos ik voor Escapee White, en wow echt waar, nog geen seconde spijt van gehad!

Polette is een internationale online opticien opgericht in 2011. Ondertussen zijn zij uitgegroeid tot de marktleider in Frankrijk. Ze bieden een immense collectie aan voor een lage prijs. Dit is mogelijk door te werken zonder tussenpersonen, ze zijn de enige partij tussen de fabriek en de consument, jij. Maar dat wil niet zeggen dat hun kwaliteit hieronder lijdt. Polette is van mening dat een bril een stijlvol mode item is, dat je bij elke outfit van bril zou moeten kunnen omwisselen.

Polette // Precies Lies

Elke week komen er nieuwe modellen online, wat het echt moeilijk kan maken om er eentje uit te kiezen. Het aanbod is enorm. Zelf had ik een lijstje gemaakt met 5 kansmakers. Daarna maakte ik gebruik van de optie om het model te passen op een foto, maar echt wijzer maakte het me niet. Ik besloot er een paar nachtjes over te slapen. Uiteindelijk bestelde ik het Escapee White model. Maar toegegeven, online bestellen blijft een gokje. Noch mijn nieuwsgierigheid noch mijn ongeduld kende grenzen. De verzending duurt doorgaans 12 dagen, elke dag checkte ik verlangend de Track & Trace.

Polette // Precies Lies
Polette // Precies Lies

Eenmaal aangekomen kon mijn geluk niet op, wat een buitengewoon mooi model! En het bleek me nog eens keigoed te staan ook, al zeg ik het zelf. Dubbel check! Ik denk dat ik verliefd ben, kan dat? De matte vlekken in combinatie met de grote glazen en het metalen neusbruggetje zijn perfect. Het is een vrij druk montuur dus ik zal hem hoogstwaarschijnlijk enkel bovenhalen bij neutrale outfits, als het perfecte accessoire.

Naast gewone brillen bieden ze ook zonnebrillen en e-brillen aan. Dat laatste is voor mensen die uren voor de computerscherm doorbrengen. Het filtert het blauwe licht en voorkomt vermoeide ogen. Wil jij graag eens rondneuzen? Je kan Polette naast hun eigen site ook nog vinden op Facebook, Twitter en Instagram.

Ik ben Lies, een 22 jarige student in Gent, internet padvinder, wereldreiziger in wording, koffiedrinkende kattenvriend, vergeetachtige perfectionist, wannabe prinses en liefhebber van alles wat mode uitschreeuwt.

5 thoughts on “Polette

  1. Oeh wat leuk dat je een bril mocht uitzoeken! Dit vind ik zo een mooi montuur, hij staat je gewoon echt goed. Ik heb ook een Polette bril maar die is helaas niet meer helemaal intact (ik heb er perongeluk op gelegen en nu is hij scheef :().

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *