Yves Rocher Cherry Oil Lipstick

Categories Beyoutiful

Yves Rocher Cherry Oil Lipstick // Precies Lies

Yves Rocher heeft een nieuwe collectie lippenstiften op de markt gebracht, namelijk de Cherry Oil Lipsticks. In eerste instantie ben ik niet zo’n fan van hun lippen-assortiment. Maar aangezien Flair trakteerde op een gratis exemplaar, ben ik er eentje gaan uitkiezen.

Bij Yves Rocher zelf verwoorden ze het als volgt: “Voor het eerst hebben de onderzoekers van Yves Rocher gekozen voor kersenolie vanwege het uitzonderlijk vermogen om het licht te breken en omdat kersenolie een intens glanzend effect geeft. De intens zintuiglijke formule versmelt met de lippen en geeft ze een prachtige, glossy kleur. U kiest zelf de gewenste dekking. De lippen krijgen een natuurlijke glans met een intens, stralend kleureffect.”

Ze zijn met andere woorden heel erg transparant en glanzend. Ik koos er de kleur ‘Mauve Poudré’ uit. Alhoewel ik de laatste tijd meer into matte kleuren ben, vind ik deze ook best geslaagd. Voor een gratis lippenstift weliswaar. Eerlijk, het is leuk voor als je naar iets neutraals op zoek bent maar mij zegt het niet zoveel. Het lijkt me ook meer een lipgloss te zijn. Geef mij maar een duidelijk zichtbare tint.

Yves Rocher Cherry Oil Lipstick // Precies Lies

Yves Rocher Cherry Oil Lipstick // Precies Lies

Yves Rocher Cherry Oil Lipstick // Precies Lies

Ik ben Lies, een 22 jarige student in Gent, internet padvinder, wereldreiziger in wording, koffiedrinkende kattenvriend, vergeetachtige perfectionist, wannabe prinses en liefhebber van alles wat mode uitschreeuwt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *