Review | MAC Syrup

Categories Beyoutiful
Tijdens mijn reisje in New York kocht ik mijn allereerste Mac lippenstift! Iedereen is er altijd zo enthousiast over, ik wou dus ook graag weten wat dit net inhield. Thuis hield de prijs me tegen, 19,50 euro voor een lippenstift. Maar in Amerika ligt de prijs ietwat lager, 17 dollar, en met een Mac store om elke hoek (beetje overdreven, maar ssht) is de drang natuurlijk net dat tikkeltje groter. De laatste dag, met nog enkele dollars op zak, ging ik op zoek naar mijn favoriete kleur. Wat een opdracht was me dat, wat een groot assortiment!

Mac Syrup review - www.precieslies.weebly.com

 
Het werd uiteindelijk de kleur ‘Syrop’, een lippenstift met een lustre finish. Een neutrale tint die neigt richting de paarse kant. Zo’n kleur had ik nog niet plus het is perfect als alledaagse lippenstift. Laten we ook even stilstaan bij de kogelhuls, hoe mooi! Ik ben er heel enthousiast over, dit is zeker mijn laatste Mac lippenstift niet. Mac is natuurlijk gekend om zijn kwaliteit en de lange draagtijd, met deze lippenstift mag je dat niet verwachten. Je kan Syrop zien als de overdagkleur van Mac’s Plumful (welke ook meteen is gewishlist!).

 

Mac Syrup review - www.precieslies.weebly.com

 
Hij geeft een ietswat rozigere kleur en ook een glimmende finishing touch. Hij is discreet maar geeft je eigen lippen toch een extraatje, “your lips but better”. Eenmaal je hem aanbrengt, merk je het moisturising effect. Wat een fijn gevoel geeft hij. En daarbovenop voelde ik me meteen tien keer knapper met dit kleurtje op. Instant boost van het zelfbeeld.

 

 
♡ Lies
 

 

Ik ben Lies, een 22 jarige student in Gent, internet padvinder, wereldreiziger in wording, koffiedrinkende kattenvriend, vergeetachtige perfectionist, wannabe prinses en liefhebber van alles wat mode uitschreeuwt.

4 thoughts on “Review | MAC Syrup

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *