Review | Essence Longlasting Lipstick

Categories Beyoutiful
Onlangs zag ik enkele lippenstiften van Essence voorbij komen op mijn Instagramfeed. Wat zagen ze er leuk uit! Aangezien dit merk helemaal niet duur is, haastte ik me dan ook naar het Kruidvat om ze eens van dichtbij te bekijken. Ik nam er uiteindelijk twee mee naar huis. (Ps, dit is mijn eerste beauty review, hoeraaaa!)

Foto

 
Ik schaftte me twee eerder zomerse tinten aan, want met donkere kleuren in mijn gezicht sta ik vaak niet. Beiden zijn van de Essence Longlasting Lipstick collectie en kosten elk €2,39. Voor die prijs mag je wel eens een miskoopje doen. Ze hebben nog veel leuke, andere tinten (zie hier)!  Zoals je aan de swatches kan zien is er een framboosroze en een koraalachtige kleur. De donkerste is kleur nummer 14 en heet Adorable Matt. Mat zou ik hem niet meteen meegeven, hij schittert nog steeds, maar niet erg veel! De rechtse kleur daarentegen blinkt meer. Deze heet Coral Calling, nummer 01. Hij is veel zachter en kan doorgaan als een alledaagse lippenstift. Het geeft kleur aan je gezicht zonder meteen alle aandacht naar zich toe te trekken. Adorable Matt springt dan weer meteen in het oog. Wat het ‘longlasting’ betreft, de lippenstift bleef ongeveer zo’n 2,5 uur zitten, zonder te eten, drinken of bij te werken. 

Foto

 
Op de eerste foto draag ik Adorable Matt, op de tweede Coral Calling. Wat vind jij ervan?
 

♡ Lies
 

Ik ben Lies, een 22 jarige student in Gent, internet padvinder, wereldreiziger in wording, koffiedrinkende kattenvriend, vergeetachtige perfectionist, wannabe prinses en liefhebber van alles wat mode uitschreeuwt.

8 thoughts on “Review | Essence Longlasting Lipstick

  1. Ik heb zelf al een stapel van deze lipsticks, ik vind ze zo fijn! En zeker voor die prijs :). Beide erg mooie kleuren dit, toevallig heb ik ze allebei nog niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *