Face the day – Biotherm

Categories Beyoutiful
Afgelopen zomer deed ik mee aan een wedstrijd om een jaar lang Biotherm producten te winnen. Met zo’n gigantische prijs in het zicht, had ik nooit gedacht deze ooit te kunnen winnen. Maar het geluk was aan mijn zijde, eind oktober bevond er zich een mail in mijn inbox zeggende dat ik de meest originele foto ingezonden had. Enkele juichkreetjes later zat er al een pakje in de brievenbus. De eerste lading was toegekomen!

In het eerste pakketje zaten dag- en nachtcrème, handcrème, oogcrème en bodylotion. Op alle producten plakt een sticker dat het een testproduct is en dus niet geschikt voor verkoop. Dat lijkt me best raar, maar ik stel er me geen verdere vragen bij. Bij het aankomen waren de verpakkingen licht beschadigd, dit komt vast door het vervoeren. De handcrème kon je al eens zien voorbijkomen in een Instagrampost van me.

 

Voorlopig heb ik nog geen enkel product gebruikt, omdat ik liever eerst mijn huidige verzorgingsproducten opgebruik. Maar als een liefhebber van Biotherm ben ik zeker dat ik er heel erg veel plezier aan ga hebben. Vorig jaar wou ik graag deze dagcrème onder de kerstboom, en nu zal die een jaar lang gratis tot mijn beschikking staan. Ik ben een gelukkig meisje.

 

♡ Lies
Ik ben Lies, een 22 jarige student in Gent, internet padvinder, wereldreiziger in wording, koffiedrinkende kattenvriend, vergeetachtige perfectionist, wannabe prinses en liefhebber van alles wat mode uitschreeuwt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *