DIY gelnagels // Precies Lies

Tussen hopen cursusbladen, goed oplettende studenten en hier en daar een gevallen balpen, scrolde ik door Facebook. Dit bracht me deze week bij dat de ‘beste dagcrème’ slechts 2,50 euro kost en verkocht wordt door Kruidvat. Heel toevallig net om de hoek van m’n studio natuurlijk. Na diezelfde les plande ik dan maar om er snel eens over de vloer te gaan. Na een veel te lange zoektocht naar waar de potjes net stonden (tussen de make-up!), kwam ik langs de display van Essie. Daar spotte ik de nog enige overgebleven gel setter met korting. Het lot lachte me toe. Het belooft een gelachtige topcoat te zijn, en boy I’m a happy girl! De gel setter geeft een mooie, glimmende afwerking. Het enige waar hij nog aan moet voldoen nu is een deftige tijd overleven op m’n nagels.

DIY gelnagels // Precies Lies

DIY gelnagels // Precies Lies

 

Ik ben Lies, een 22 jarige student in Gent, internet padvinder, wereldreiziger in wording, koffiedrinkende kattenvriend, vergeetachtige perfectionist, wannabe prinses en liefhebber van alles wat mode uitschreeuwt.

2 thoughts on “DIY gelnagels

  1. Lucky you, de laatste vinden én dan nog eens met korting! Houdt hij het lang vol? Ik ben zeer te spreken over de nieuwe Gel Couturelijn van Essie, geeft een geleffect en blijft echt keilang mooi!

    1. Momenteel houdt die het toch al 4 dagen mooi vol! Geen enkele opmerking over te maken, echt een super aankoop. De nieuwe Gel Couturelijn lijkt me inderdaad ook wel een fijne collectie, dat zal hoogstwaarschijnlijk men volgende set nagellakjes zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *